Organisatie

 

Voorzitter en penningmeester
Hans Karels, Purmerend, 69 jaar en voorheen eigenaar van Administratiekantoor Karels in Hoorn.

Secretaris
Willem Plazier, Hoorn, 66 jaar en voorheen werkzaam als zelfstandig ondernemer in legionella preventie met Uvidis uit Enkhuizen.

Bestuurder
Wim Botermans. Wormer, 74 jaar en voorheen werkzaam als commercieel manager buitendienst Nestlé en daarna actief in de sanitairbranche.

Bestuurder
Marja Karels, Hensbroek, 56 jaar en werkzaam als verpleegkundig specialist in de ouderenzorg.

Bestuurder
Patricia Rijs, Schagen, 37 jaar en werkzaam als psycholoog in de ouderenzorg.

De organisatie

Wij zijn een nieuwe zorgaanbieder aan het firmament van de zorg en zijn daarom onze organisatie nog volop aan het verbreden met mensen met specifieke competenties. Wij zullen altijd een open organisatie zijn voor iedereen en u op deze website altijd zo volledig mogelijk informeren over onze bestuurlijke organisatie. Nu bestaat onze organisatie nog uit de volgende vrijwilligers ;

Meerdere stichtingen

Wij hebben naast de huidige Stichting Beleven in Leven een tweede stichting opgericht en wij gaan later nog een derde stichting oprichten. De Stichting Beleven in Leven is nu een beheerstichting geworden die verantwoordelijk is voor het gebouw en perceel. De nieuwe stichting heet “Het Max Plazier Huis “ en is verantwoordelijk voor het leveren van de zorg in Schagerbrug. Dit is noodzakelijk om de organisatie van het uitvoeren van onze missie en onze activiteiten goed te kunnen inrichten. De huidige en nieuwe stichting worden met een raad van Toezicht enerzijds de exploitant van de locatie Schagerbrug en anderzijds de leverancier van de zorg.

Een goede doelen stichting

In een latere fase komt daar nog een goede doelen stichting bij waar financiële middelen aan geschonken kunnen worden die volledig ten goede komen aan onze bewoners.